Nuffnang Ads

Monday, March 14, 2011

bila kene MARAH!!!

ari nih pepagi lagi dah kene marah...tah la...baru nk jd effisen skit dah kene marah lak hehehehe...tp mmg salah aku gak, jd malas la nk salahkan sesape...so terima jer la..hope next time x jd lagi yeee...tp yg aku bengang tu bkn aper, hal nye kecik jer (ikutkan aku la) tp x tau la kl ng org lain leh jd besar lak...sbb tu yg jd tensen nye...korg pon tau la, klu pepagi dah kene marah, terus spoil mood satu hari nih. dah la ari nih isnin, ari baru stat keje, elok jer dah setting mood...tetiba jd lak hal mcm ni, sape x rimas kan...dah x pepasal aku tulis blog lak kekekeke...

1 comment:

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih