Nuffnang Ads

Tuesday, March 22, 2011

cite pasal GEMUK...

okeh..tengok tajuk pon macam dah ngeri + seram kan...ye la, sape nak gemuk...mcm² cara org buat tuk elakkan gemuk...ada org yang benasib baik sbb di takdirkan tak gemuk-gemuk walau melantak tahap dinosour skali pon...

emm...tp akak tak gitu. makan lebih sikit jer perut dah jojol...peha lengan semua dah ader isi tambahan...huhuhu. susahnya nak jg makan & jg badan sekaligus...bila makan dah kene control, makan pon macam dah takde nikmatnya daaaaa....

actually, bukan pasal makan yang akak nak cite kt sini...pointnya ialah akak kene kutuk okehhhh...sebabkan badan akak nih agak debab & berisi, maka jadila bahan gurauan sesetengah org yg takde sensitiviti & mulutnya yg takde insuran...

dorg takde pikir ke perasaan kita nih bila dok kene kutuk?? sekali 2, takpela...akak assume as a joke je. tp kalau dah selalu, HULK HOGAN pon marah beb!!!!! tak yah la nak compare-compare kan akak nih ngn sesape...time kasih je la.

alllo makcik...awak ader cermin ke dulu diri tu...kalau nak becakap tu, jg la sikit tatasusila bahasa. awak pon bukan la cantik sangat pon...kurus tu pon bukan ader shape, baik lg akak nih yg lekuk sana sini...ckp tu pon, tak payah la nak up up sangat, takde org heran pon...awak pon bukan kenal akak nih dulu sape...DIVA jgk tauuuu...

aarrggghhhh...nak balik badan cenggini (takde la kurus sgt kan, tp akak suka gini)

2 comments:

maszaki said...

i pun gumuk jugak huhu...wah elon sejak bila ada blog nih? x bgtau pn noooo...ni pn mc na bgtau terus ku terjah hahaha

Elon Noor said...

hahaha...sajo jah mas...malah nok gege...nih pon baru stat jah hehehe ok jom kito terjah menerjah hahahaha