Nuffnang Ads

Friday, March 25, 2011

dah mula gian ^_^

hehehe, jgn tekejut plak okeh...akak bkn gian benda² yg tak elok tu...sebenarnya akak dah mula gian nak jd blogger nih...

tp ari nih risau plak, cmner sok & lusa nak post entry...dah la tak keje, lappy lak hubby lom amik lg dr re-format...tp klu amik pon, camner nak guna tenet...bb dah 2bln tak bayar hehehehe...

jd sok, tecongok je la akak kt umah ngn si tecik bam bam tu...hubby keje 1/2 ari, MIL lak of cos la bz ngn pepokok bunga dia, yela seminggu tak menjenguk halaman kan...bz ngn cucu la katakan hehehehe...

akak pon, bukan ada banyak keje nak buat pon (malas ke takde keje???) abih tidak basuh baju (tu pon guna mesin)...kalau hujan plak, layan tido la ngn bam bam tu...tv pon bukan ader cite best...tp kalau weekdays, banyak la drama belah siangnya...ape daaa dorg nih kan...

okla, ape pon selamat be"weekend" la pd korg yg ade xtvt & pd yg dah melawat blog akak ni...maklumla, akak nih kan org baru lg...sape la yg sudi nak jenguk kan ^_*

5 comments:

eyna azmi said...

nak kenalan ngan akak buleh ?


hampeh mu lon ..ado blog dop oyak ko aku pun ..aku tak dop geng nie ... loni ado doh la geng ...muhahahahaah

happy berblogging

Elon Noor said...

nk kenal buleh jah..akak ok je hahahaha...

weh, aku pon baru jah stat..tgk la layout design pon beterabur lg..nnti aku nok tanyo mu jgk nih nk wat gano deh...

maszaki said...

hakakkkkk pn nk berkenalan boleh x? ahakks!!! wah3...terbaekkkk terbaekkk....mak nk join lappy tak beli lg...huhuu......tungguuuuuu....tp x pe ke ek wt blog2 cam gini? slamat ker? huhu......

eyna azmi said...

mass- bakpo pulop x selamat ..jangan lah duk buh benda benda rahsio .

Elon Noor said...

yep..betul tu..keno la pandai nok sharing & caring pon...lg kito nih ado family...ado masalah pon jge la dok tunjuk sgt key Na...