Nuffnang Ads

Wednesday, March 16, 2011

harapan & mengharap

ikutkan ari nih mcm nk g tido jer tghri, ye la dah takde kwn nk g makan kan...jd bagus jgk tu, sekurangnya boleh diet (tp nk g tido tu, diet ke??)

 
okla, bebalik kpd cite yg aku nk story nih...sebenarnya benda ni mmg dah lama pon dlm kepala aku...cuma mcm tak amik kisah sgt..tp td bila dok blogwalking, tetiba tebaca satu blog yg agak menarik...hmm, pasal yg kita suka, tak suka & harapan + keinginan kita...
 
ini list yg aku suka/ sayang;
  1.  my family - tak kisah la belah aku ke, belah laki aku ke, yg penting kalau dah sebut family tu maksudnye -semua la ye...haa + lak ngn si tecik bam bam tu skg (itu mmg aku paling suka huhuhuhu)
  2. tido - things i admire most. tp skg rasenye mcm tido aku dah kurang nikmat sbbnya dah tido ngn si tecik tu, mlm still nyusu badan so pepaham je la ekkk
  3. makan - ini pon mmg tak skip dr list so tgk la orgnye cmner hehehehe
  4. jenjalan - aku suka abiskan mase ngn jenjalan sbb ini salah satu cara tuk exercise!!
  5. tv - aku suka tgk tv, especially rancangan masak² + travel & living
  6. my handphone - 1st time aku dpt guna hp touch screen, tu pon hubby yg bg...hihihihi tq abg
  7. home sweet home - umah kt kb, sbb kt sini la aku membesar & bnyk menyimpan sejarah hidup
  8. cuti² - suka bercuti tp rasenye mcm dah lama tak kemana²...
  9. masak - dah lama jgk tak masak...nape yeee?
  10. ngemas umah - pon dah lama tak buat huhuhuhu
ok jom jengah aper yang aku x suka lak;
  1. tikus - paling x suka
  2. nyamuk
  3. tak suka org mengarah benda yg aku tak suka buat (paham x ape aku ckp??)
  4. busuk
  5. kotor
  6. besepah
  7. buang sisa makanan dalam sinki
  8. bunga hiasan yg melampau (aku bukan minah bunga)
  9. panas - tak kira la ari panas ker, ruang yg panas ker, ini boleh buat aku cepat marah
  10. org yg buat² tak paham bahasa
ok kita stop dulu...aku nk g tido jappp, kepala mcm dah berat. nanti kita sambung lg story-mory yeee!!!!

No comments: