Nuffnang Ads

Wednesday, March 23, 2011

konpius daaaa....

td dapat sms dr hubby;

"syg, ape nama blog syg, abg nk tgk hehehehe"
"em, nak tgk ke? malu la..xder ape pon lg"
"klu malu takpe la"
"abg google je cari Elon Noor, tp xder yg menarik pon, lom ada follower pon lg"

....senyap, xder reply dah...

"abg, jumpa x?"

....senyap jgk...

akak dah mcm konpius lak, mmg la dah ader bgtau dia pasal blog nih, dia tak suka ke???

hmmm.... 

6 comments:

logorithm said...

I tengah baca la nih. I follower Cik Elon Noor yang ke-2! ;-)

TQ sebab add blog I kat favourites Cik Elon. I dah add Cik Elon kat blog I. :-)

Elon Noor said...

hi..eh, nk panggil ape ek..?? hehehe...sorry la, x reti sgt, maklumla baru je join...

however, tq so much sbb sudi follow i... ^_^...

logorithm said...

Panggil 'logo' jer... :-)

Elon Noor said...

okeh...& panggil akak E jek...tulun la promote skit kt blogger lain, akak nih baru lg..lom pandai sgt la nak curi trafik ker ape...tgk design blog pon main letak je heheheh

logorithm said...

I panggil Cik E jer lah ok? Sopan sikit. Hehe...

I tak leh panggil Kak E kot, sebab I lagi tua. :-p

I dari segi trafik tak dapat nak tolong banyak maner pon, sebab trafik I pon ciput jer. Tapi I akan tolong promote setakat yang mampu ok? :-)

Elon Noor said...

hihihi..ok la klu gitu..dah ader org nk tolong pon dah kira baik kan...bnyak lg nk kene belajar ni..

tak kisah la nak panggil ape pon, janji benama...hehehe...ye ke dah tua, nampak cam muda lg ^_*