Nuffnang Ads

Thursday, March 24, 2011

new JD ~ temporary @ ????

okeh...yang ni plak, akak baru jer dpt tau...ade sorg ofismate akak dah tender resignation...tp actually, akak dah tau dr last week lg cuma tak official la. so bila dah ader nak resign ni, keje dia akak la yg kene take over sementara dpt replacement (kalau la ada kan) sbb pesennya kt ofis ni, kalau boss tau kita boleh wat semua keje, takde pasalnya dia nak amik org baru...wat abis duit co je byr gaji huhuhuhu..tp gaji akak nih sape nak tlg upkan???

mmg la dah dpt increment thn ni, klu kalau boleh nk up lg kan..tak pon up la title akak ni...sampai bila nak jd assistant...keje pon dah lama..thn ni nak masuk 4 thn dah (uishhh baru perasan, lama jgk akak keje sini ~ paling lama la keje yg akak betahan hahahah)...

so ape pon, tgu je la tgk ape jd lepas ekkk....

No comments: