Nuffnang Ads

Monday, March 28, 2011

tau² je dah petang huwaaaaa *_*

huhuhu...konpem banyak keje akak ari nih...tgk la sampai entry pon baru 2 huwwaaaa ...sempat ke nak join segmen abg Ben nih...tgk keje belambak lg nih..sok plak belom tentu la ade masa jgk...ape la lappy ku wat hal plak...kalau tak, dah boleh sambung lg kt umah...huhuhuh..

tp akak ari nih memang hot!!! ngeh³...nak tau kenapa, sebab ada la mamak yg tak tahan sejuk nih, telah menaikkan suhu econ + lower down kan lg lubang econ itu...jd tidak la dapat angin econ yg sejuk itu mengeringkan ketiak akak ini dan menyebabkan muka akak ini ibarat cermin plak tuk org lain yeee....

tp akak sebenarnya suke sgt + tak sabar sbb mamat nih dah tak lama lg nak blah...horeeyyyyyy!!!!! igt lagi yg akak cite pasal ofismate yg nak resign tu, haa dia la orgnye....jd nanti econ tu, akak je la yg akak pegang remotenye okeh....

jgn la plak replacementnya nanti pon org yg tak tahan sejuk...nanti tiap ari akak bikin hot!!!! saje wokeh...^_*

No comments: