Nuffnang Ads

Tuesday, April 12, 2011

Sambutan Hari Lahir yg Kebetulan

huhuhuhu...ari ni mmg bz mesy day...dah beberape ari akak takde update new entry..nih je baru ada kesempatan...bukak jer belog ari nih, tekejut la plak...tak sangka dah ramai yg sudi gak jenguk belog akak yang tak seberapa nih ngeh³...♥ u ols laaa....

jumaat lepas akak cuti.sabtu & ahad lak dok umah pon tak leh nak update belog jgk, sbbnya ada lappy kalau takde line tenetnye pon tak guna gak kan...bukan sesaja tak nak adakan, dulu guna maxis bb tapi cam hampeh...slow cam siput ciput...so skg tgh survey lg nak guna ape yg bagus...

ekceli, jumaat malam tu, ader wat kenduri baca Yasin kt umah...MIL yg beniat. kalau si tecik Julia tu dah cukup 1 tahun, nak la di buat kenduri sikit..+ ngn kenduri arwah sekali la...ikutkan akak pon takde niat nak sambut beday dak bam bam tu lg..igt nak la tunggu lepas raya ke, leh la wat sekali ng open house..meriah gitu kannnn...at least dia dah besar, dah la pandai tiup lilin...nih nanti, ibu jgk la dok fuhhh fuhhh fuhhhh...tak caya, tgk gamba nih....


si tecik Julia dah ngantuk pon...

kek ni pon kazen yg sponsor..seb baik la...ade gak org yg murah ati...so dpt la potong kek jgk..tp Julia makan semulut jer..pastu terus Zzzzzz...sian dah penat 1 ari main je...






nak di jadikan cite jgk, ari minggu tu plak ader attend kenduri kawin kt Rantau Panjang, Klang. so, otw balik tu singgah la umah moyang Julia kt Kg Kebun plak...ade la jgk beli kek sebiji...

meh ibu tolong yeee

sila abaikan mulut ibu okeh...


ibu plak terover pose

wokeh, tu je la yg akak nak citer pasal sambutan beday Julia yg secara kebetulan jeee..tgu la Julia besar skit...akak buat besar²an punye..kasi jemput semua member belog nih okeh...*_^ 

No comments: