Nuffnang Ads

Thursday, September 29, 2011

September End

tup² ari nih dah hampir ke penghujung bulan September 2011...kejap jer masa berlalu kan...sedar tak sedar kita pon dah nak hampir hujung tahun 2011...

ape pon, klu dah hujung bulan ni, memang akak tersangat bizi..sampai nak ke toilet tahan menahan huhuhuhu...bizi yg amat pon masih lg ade masa tuk online FB..itu sudah pasti!

ini lak bukan la entry tuk ape² spesifik topik pon, cuma sesaje nk buang masa dan mata nih dah penat menghadap nombor²...keje macam akak nih penat otak dan penat mulut...sbbnya nak melayan tepon² dr customer yang memacam hal...org selalu kata "customer always right" tapi pada akak statement tu tak bape nk betul sbb dorg lebih pada mengada-ada dr yg betulnya..semua tau nk cepat. URGENT omputih kata...mana taknya, bg order hari nih, tang tu jgk la naknya...klu co nih akak yg punye takpela gak...semua akak bg jer..janji bayar je la kan kekekekeke....

opis mate pon memacam hal jgk...last week akak cuti 2 ari, tp tgk ape dah jd kt workstation akak




tak reti pon nk letak elok² @ susun cantik²....masuk opis pepagi dah hangin satu badan...nih baru cuti 2 ari...klu seminggu camner??? sabo jer laaaaa yeeeee

okeh dah citer pasal keje...skg nk citer lg satu benda...ekceli September nih pon beday akak...Sept 11...yg ke bape tuh pepandai la agak k...cuma yg pasti akak masih muda trang tang tang lagi huahuahuahua....

macam biase takde celebration yg meriah & parti segala bagai...present dr en. Hubby pon delay ke bulan depan katanya...cuma ade la beli kek sebiji..tuh pon abis di kejekan si kecik tu je...



ibu yg tak bape nk cun..sila abaikan






Julia & coklat

ape pon yang penting, akak bersyukur kerana masih dipanjangkan umor & bahagia dgn keluarga terchenta...semoga kesempatan yg masih diberikan oleh Allah SWT nih akan dpt akak manfaatkan sebaiknya...Amin

*_^

No comments: