Nuffnang Ads

Tuesday, September 13, 2011

SKIN CARE

okeh..tetiba semangat tuk bebelog mai...dah lama dah takde semangat cenggini hehehehe...

memula akak nk citer pasal skin care...eh, korg pakai ape ekkk...mahal ke murah? branded ke cap ayam jer??? hehehehe...akak dah lama tak amik kisah pasal nih...sbb tu la bila di tenung & di belek muka nih, dah menggerutu cam bulan dah...sediri tak lalu nak tengok..apelai org lain wakakakakkaka....seb baik mr. Hubby okeh jeee...tp iye la kan, klu pon dia okeh takkan la nk dibiarkan tak tebela muka nih kan...orgnya dah cantik cuma tinggal tuc-up sikit jer lagi ngeh³...

  
jerawat anak-beranak dah meriah nih

parut tu dah leh wat parut kelapa daaaaa



kan comel je orgnya klu takde jerawat nihhhh

dah macam² skin care akak guna, mahal la...murah la...sampai skg nih dah malas dah nak try itu ini...ader suggestion tak u ollsss????

sape tak nak cantik kan...lebey² lg klu kita dah masuk 3 series nih, lg la nk kena bela huwahuwahuwa....

takkan nak tepek bedak jer 2-3 inci.... 

sekian...wasalam
*_^
 


No comments: