Nuffnang Ads

Friday, October 21, 2011

hari yang MALAS @ memang aku yang MALAS

430pm...boleh dikira ape je keje yang akak buat ari nih...tak tau nape...MALAS sangat...tapi gaji nak cepat huahuahuahuahua....

mengantuk pon ada...tadi ingat nak layan movie...tapi terlayan decorate belog plak...haaaa sesekali kene la tukar penampilan belog ni kan...baru la orang pon tak bosan nak nengok kan kan kan...

dah masuk petang hari nih, tambah lak bos "kecik" pon dah out (bos "besar" ada lagi tapi akak wat tak kesah je) so akak pon mula la wat hal sendiri...petang gini layan perasaan pom best gak wehhhh...

tapi ikutkan hari Jumaat memang lazy day bagi akak sebab sabtu tak keje..so mood cuti tu dah mula hehehehe...dalam kepala pon tengah pusing ade plan tuk menghabiskan masa weekend nih...biasa kt umah melayan si kecik tu - sian Julia...demamnya tak baik² lagi...batuk pon tak ilang²...sian nengok kalau tido malam..leklok tido sesekali bila dah terbatuk boleh wat dia meragam...dan tido akak pon akan spoil jgk laaaa...kene plak Julia nih susah nak makan ubat...lagi la lambat baik demam + batuknya tu...

nak kuar jenjalan hujung minggu pon susah sebab cik tam tak elok lagi...(cik tam tu nama panggilan tuk kete akak. igt lg mase lepas raya tu ade entry akak pasal exsiden? klik sini ) klu dah teringin sangat, mr Hubby bawak la kete co dia balik...sian kannnnn. tak sama cam kete sendiri huhuhuhu

ok dah, bila diingat pasal cik tam akak boleh jadi stress...so bila tengah hepy tak mau buat keje nih jangan di pikir benda yang menyakitkan hati okehhhhh...

tak tau opismate akak yg lain rajin ke tak...tapi nengok dorg pon kusyuk je ngadap pc...wat keje ke nengok ape??? hehehehehehe...sabo je la k...

dah dulu...jap lg conti lagi ekkkkk

wasalam *_^



No comments: