Nuffnang Ads

Tuesday, November 22, 2011

DATING

meh sini akak nak tanya hangpa semua...bila last korang kuar dating berdua ngn bini @ laki memasing????
kuar makan² ke, jenjalan ke, tengok wayang ke...ape² je la aktiviti yang hangpa buat sesama macam zaman² kapel dolu laaaaa...kalau selalu ade kira oklah kan...

tapi akak sediri dah lupa laaaa bila last dating berdua ngn mr Hubby hehehehe...nak kata bizi tak jgk...takde masa pon tak jgk...anak pon baru sorg jer...lain la kalau dah bederet-deret huhuhu...biarlah akak sendiri yang pecah tembelang ekkk, ekceli akak sebenarnya yang susah ati kalau nak tinggal anak lelama...ikutkan senang jer sebab dah stay ngan mertua kan...memang tiap ari keje pon, Julia dok ngn dia jgk...tapi tu lain, feel kalau kuar keje ngn feel nak berdating ngn Hubby tak sama...rase besalah jer kalau tinggal si kecik tu kt umah ngn nenek...mesti nak berangkut jgk...lagi sekang dia dah besar, akal pon dah banyak...dia sediri pon boleh bezakan ibu ayah nak kuar keje @ jenjalan...

penah la dolu sekali tinggalkan dia...mase tu dia baru dalam 7-8bulan kot...kuar ngn mr Hubby layan movie kt Times Square...tapi lepas je abis movie tu, terus ajak Hubby balik...tak sempat jenjalan @ makan²...hati nih asyik dok ingat kt anak jer...tensen je Hubby den huhuhu...padahal bila sampai umah pon, anak tu elok jer dok tido ngn neneknya...

tapi sempat gakla snap pic...itu sudah satu kewajipan hehehehe


bulan Dec thn lepas kot...ade pokok Krismas nih



swwweeeeeeetttttt tak???



inilah "Cik'E" d giant

so nampak gayanya, dah hampir setahun la kot lepas last dating tu...sekang bila tanya Hubby jer, first soalan dia "sayang ok ke kalau tinggal anak?" huhuhuhu...sabo jer la ekkkk

wasalam ^_*

No comments: