Nuffnang Ads

Tuesday, November 15, 2011

NEW MONTH NEW LOOK

wow...baru jer perasan, rupenya dah hampir setengah bulan akak takde update new entry...meme bz sungguh laani...hal keje + hal diri sendiri...tapi ada bagusnya jgk..kang kalau ade update taip ari pon, org pon bosan gak nak baca, lain la kalau akak nih dah memang ade ramai peminat cam blogger tegar yang lain..nih diri sendiri baru nak bejinak jer ngan belog...dan tujuan belog nih pon bukan nak cari ramai peminat @ pengikut, cukuplah kalau ader yang sudi menyinggah dan baca..itupon dah cukup baik hehehehe...

bila dah ujung tahun ni, bemacam la jgk yang dok belegar dalam kepala...igt nak pegi becuti la (ikutkan memang dah lama tak becuti pon). tapi tak tau maner nak pegi...ape destinasi yang best...kalau tanya ngn mr Hubby pon, mesti dia tanya balik kt akak huhuhuhu...kt opis lak, gosip² pasal bonus pon dah kedengaran...tapi biasanya walau hanya gosip @ kabar angin, selalunya betul jer...dan nampaknya, habuan hujung tahun nih macam tak best jer...ikutkan list yang dah ader dari awal tahun lagi, nampaknya banyak laaaa yang kene reject :(   tu belom lagi citer pasal increment huh!!

dan tuk akak lak, hujung tahun ni jgk la badan makin tak sihat...ade jer penyakit yang datang, demam la...batuk la...dan skg nih selsema lak...seksa sungguh lah...tapikan, kalau sakit yang kecik nih, bukan ke Allah SWT akan mengampunkan dosa² kita yang kecik jugak...Amin

lagi satu citer akak nak kongsi...dlm satu entry SKIN CARE, akak dok sebok cari ape produk yang sesuai tuk muka yang ala-ala cun jer nih kan...ekceli, akak ader la try satu produk nih...cari yang bajet murah jer dulu...dan lihat la hasilnya



ade can jadi cover model tak???

lihat hasil sebelom & selepas...ape produknya nanti akak citer dalam next entry...dan bila lihat gamba nih, tetiba timbul rase perasan lak dalam diri..tapi ade akak kesah...kata la ape korang nak pon...yang penting hati akak hepi!!!

wasalam *_^

No comments: