Nuffnang Ads

Friday, November 18, 2011

Lunch di Secret Recipe

tengah hari jumaat...mendung tapi suhunya hangat...seperti biasa, hari jumaat = jugak dengan hari senin. hari bermalasan di opis...keje banyak tapi perlukan momentum huhuhuhu...maybe sebab sok tak keje, so mood cuti tu dah datang...

tadi lunch ngn my opis mate Ms Olley Berry @ Secret Recipe Giant Putra Height...itu jela mall yang paling dekat ngan opis.nak gi jejauh malas lak.ari nih dah la jumaat, jln konpem jem kt memane pom...pdhal bkn akak yg drive pon hahaha..tapi sian lak ngn member tuh...jd melepak jer la kt SR tuh...ari nih kitaorg layan mkn simple jer...tp biase la kalau rege kt SR nih kan...korg sediri pon well-known kan kan kan kan...
tadi tak sempat nk snap pic so GOOGLE jer la ye...



akak layan Japanese Soba + Hot Chocolate. Olley Berry lak layan Tom Yum Kung + Ice Lemon Tea. 2 org makan, dekat 50 hinggit jgk la + GST & Service charge...jd alang² dah bayar mahal, kene la licinkan pinggan mangkuk makanan itewwwww....

sekali bila akak googlekan pic makanan tadi...ternampak dorg punyer promotion...hampeh tul la, camner leh tak perasan tadi arkkk...



tak pepasal kene bayar actual price...yang bebudak waitress dorg pun takde lak bagitau ape²...siot je kan..patut kene la habaq kt customer promotion ape yg adekan...dah la tetengah bulan nih...sengkek beb!!!

tapi nak wat camner kan, benda dah lepas pom. tapi selalunya mulut nih rajin jer tanya pasal promotion kalau² ada.dan SR nih plak tak selalu ada promotion & di hebahkan kt media.jadi akak pon macam biase jer la...dan nak dijadikan citer gak, balik je opis tadi tetiba perut memulas wat hal....ape lagi, selamatla segala bagai makanan yang diisi tadi...tak sempat body nih serap khasiat makanan itewwwww...(tapi body nih tetap maintain comel :) )

dan sambil menaip entry nih jgk, akak tengah mengunyah biskut butter yang dah lemau nih haaaaa

wasalam ^_*

1 comment:

shada said...

kat SR memang kena tanya.. kadang dorang memang tak tunjuk menu pun.. main cakap jer.. so baik check dulu..

kadang tu macam beraaat jer mulut bgtau.. padahal dah konfem2 tak rugi dah kalau promo pun..