Nuffnang Ads

Friday, December 2, 2011

LEWRE WAREHOUSE SALE

nampak tajuk tu??? menarik tak adik kakak semuaaaa?????? so sesiapa yg bedekatan tu boleh rajinkan diri menghabiskan duit korg yeeee...kan dah gaji tuuuu...so takde masalah laaaaa kan kan kan kan....


2-4 December 2011
Lewre Warehouse Clearance
Products Offered
Mens & Ladies Footwear
Hand Bags

Time : 10am to 7pm
Location (Tel 603 5637 3111)
Lwere International Sdn Bhd
Lot 1 Jalan Nilam 1/1
Subang Hi Tech Industrial Park
Shah Alam


TERMS
Goods sold are not exchangebale, refundable or repairable
Please check your goods before leaving
Credit card payment only for purchases above RM100

ape lai, akak ngn Miss Olley Berry pon cepat² la bekejaran ke tempatnya lunch hour tadi...kuar kul 12, balik opis ngam 2 ptg...cam org gomen lak (sori ye sesape yg keje gomen tu) maklum la, kami keje private nih takde rehat lelama even ari Jumaat pom huh...sanggup abaikan perut nih dulu kalau dengar ade sale nih - kemaruk!!!

sempat la bedal sepasang pump shoes...rege asal (kt kotak la RM139.90) tapi mase sale nih dapatla RM50...oklah kan (kalau kene tipu pon nasebla tuk org yg kemaruk cam akak nih huh)


okeh, ni mase testing kt warehouse
mase tengah test nih lom perasan lagi satu perkara...balik jer opis tetiba
-
-
-
-

korg nampak tak bunganye???
uwaaaaaaa camner leh tak perasan bunganya lain kalerrrrrr...

hmmmm ni la yang malas kalau g warehouse sale...nak kene berebut ngn orang ramai...basah ketiak, cair mekap...alih² dpt bunga kaler lain...seb baik saiznya sama...kalau tak lg haru...so kan next time, tak kira la org ramai ke, sesak behimpit ke...TOLONG laaaaaa igt ni

Goods sold are not exchangebale, refundable or repairable
Please check your goods before leaving


tapi tetap nampak cantik kan...

ni view ala² kt butik plak...

tapi akak nih jenis bangsa tak kisah punye...kalau dah bekenan, ade akak kesah korg nak cakap aper...lg plak, nampak lain sket kan kan kan...selalu beli kasut @ selipar sama jer kiri kanan, sesekali kita kasi lain la plak #________________# (stok cover malu sediri)

agak² la kan...kalau korg yg tekene, nak ke pakai kasut bunga lain kaler niiiii????

wasalam ^_*

No comments: