Nuffnang Ads

Tuesday, April 17, 2012

BAD HAIR FALL +___________+

nak menyuarakan masalah rambut gugur...makin lama dah makin teruk nih...tak tau dah nak wat camner...dulu igt lepas besalin je, sbb mmg ade penah org cakap...bila kita lepas bersalin, rambut pon akan mula gugur...ok fine. tapi sekarang dah lebih 2 tahun kot...makin menjadi gugurnya nih...


nampak tak...kalau tiap hari banyak nih yg gugur, lelama boleh botak weiiii...huhuhuhu...seb baik jgk, rambut aku nih agak banyak jgk...jd tak perasan sangat gugurnya...

dah bemacam syampu, minyak, tonik, aku tenyeh dan gosok kt kepala ni...tak jalan jugak...pastu lak, masalah kulit kepala beminyak dan berkerak pon dah mula skg nih...kene plak, aku nih tiap ari bertudung kan, tapi takde la kene panas pon, keje kt opis ade econ...tapi sekurangnya 2 hari sekali mesti kene basuh rambut...



agaknya sebab dah lama tak tebela kot, takde buat rawatan...tak dimanjakan...huhuhuhu...iyela, last trim pon bln Dec tahun lepas kot!!! adoiiiii teruknya aku...nape leh sampai cenggini arrggghhhhh....

ade tak sesape yg sudi @ suggest any hair produk (except treatment la) yg boleh aku cuba...kot ade la yg bermasalah cam aku nih haaa...tapi yg pasti, weekend nih kene gak pegi trim sikit..dah panjang sgt kot...rasenya tak penah gak rambut aku dapat panjang cam skg nih...bangga jgk +_________+



takut bila tgk rambut gugur nih...kdg tu tepikir, aku nih sakit ke??? huhuhuhu...


wasalam ^_*

No comments: