Nuffnang Ads

Wednesday, August 8, 2012

8 OGOS

8 Ogos...hari ni sepatutnya my wedding anniversary yg ke 4 dgn arwah...tapi luluh dan sebak hati ni bila lihat kalendar...sepatutnya hari ni kami hepy² celebrate tapi skg aku sesorg layan perasaan dan kenangan dgn arwah...berat betul dugaan dan ujian yg Allah beri.

arini jiwa kacau, semua keje tak jalan...try fokus tapi tak jalan jgk...tadi call Umi, harap dia dapat tenangkan dan Alhamdulillah aku rasa lega sikit. perasaan dah bercampur sebab nak raya lagi. dari malam tadi tak dapat tido...serius cuba wat tak tau tapi tak boleh...banyakkan doa pada Allah mintak kuat semangat...

belom lagi ngn cite si kecik tu...dah mula sebut pasal ayah dia, terus kelu aku nak menjawab. hanya airmata je yg laju kt pipi ni...aku anggap dia tak paham tapi saat terdengar jer terus hati ni hancur...camner aku nk menghadapi hari esok...

saat aku tulis nih pon airmata tak berenti lagi...dah tak boleh nk sambung lagi...

"Abang, syg doakan abg sentiasa tenang dan damai disana...syg tak kuat nak hadapi semua ni. maafkan syg sebab nangis, benda yg selalu abg marah. semoga roh abg dicucuri rahmat oleh Allah SWT dan ditempatkan dikalangan org beriman...Amin. syg mintak ampun maaf pada abg (perkara yg tak sempat syg buat diakhir hayat abg), halalkan makan minum syg, salah silap selama kita bersama...syg sayangkan abg selamanya dan abg akan sentiasa dalam hati syg selamanya..."



nikah - 080808


ur always on my ♥


wasalam ^_*

3 comments:

eyna azmi said...

yon jangan macam nie yon ..sedih aku ...
mesti arwah pun tak suka kalu ko sedih cam nie ...sabar neh

eyna azmi said...

yon jangan macam nie yon ..sedih aku ...
mesti arwah pun tak suka kalu ko sedih cam nie ...sabar neh

eyna azmi said...

yon jangan cam nie yon ..sedih aku ... arwah pun mesti tak suka kalu ko sedih cam nie ...sabar deh..