Nuffnang Ads

Monday, October 27, 2014

SESEKALI TU NAK JUGAK

tajuk yg rasanya tah pape.. teringin nk bebelog, tp taktau nak cite pasal apa.. cite banyak, tapi taktau nak mula yg mane.. so camni la jadinya. ohh klu nak becite ngn pic, banyak je yg boleh dicitekan, tapi skg ni macam masalah problem plak nak transfer pic ke pc.. hmmm..malas nak godek² pc ngn hp ni.. pendek kata skg ni klu dah ada malas tu memang tak jadi ape la weiiii.. *sigh again...
 
life still sama.. takde yg berubah.. tak macam pasir, sekali ombak datang, sekali pantai berubah.. cittt ayat tak ley blah.. nak jugak kan kan kan.. bahagia dengan kehidupan sekarang.. tapi ada jugak rasa tetekan.. klu boleh la nk tekan Delete button tu kan.. yess sometimes I just ignore my feelings but at a time I can't lie myself.. it's actually empty.. walaweiii speking nokkk :P
 
banyak benda dalam kepala ni dok pusing.. tapi takde hasilan. nak bisnes, macam syok tgk org bisnes online, jual tudung especially.. sbb mek kan skg suka pakai shawl. macam² jenis wehhh..meme rabak la m2u tiap bulan klu nak ikutkan nefsu.. cantik mmg la cantik, kene lak mek yg pakai, perghhhhh gila la, takyah nak carik model dah.. mek jual, mek jd model..hebakkkk
 
tapi dari mane nak mula.. keberanian tu belom ada. seronok memang la seronok nengok.. ada tak sesape yg boleh bagi advise.. or ada pendapat.. rasanya kalau ada benda or aktiviti yg mek buat, masalah peribadi tu boleh dilupakan seketika, ye dakkk.. hmm betul jgk rasnya tu.. aishhhh camne nak mula ni... adoiiii..
 
papepon, keje cam rilek je skg ni.. sesaje merilekkan diri.. minggu ni dah hujung bulan.. betimbun dah invoice yg nak kene posting.. tapi still suka wat keje delay.. bila la nak berubah tu.. ate kalau nak bebisnes, keje kene cepat kan, kalau tak org lain yg dapat rezeki tu hmmmm...
 
anyway, try la jugak suvey blog @ IG biz online neh..mencari idea dan kekuatan...



tata
as salam
*_^

No comments: